VirkkulaWestivaali & Kiiminkipäivät

Viime lauantaina tuli piipahdettua kahdessa ulkoilmatapahtumassa. Aamupäivästä aloittelin Limingassa VirkkulaWestivaalien tekniikan kasauksella, ennen tapahtuman virallisen äänimihen saapumista paikalle. Kyseiset “piknik” -muotoiset westivaalit järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja puitteet järjestelyineen oli kyllä hienosti hoidettu. Hatunnoston arvoinen suoritus, hyvä Matti!!

PA:na oli Livepaletilta tuotu Turbosoundin passiivisetti ja pääte & prosessointi hoidettiin QSC:n CX-Q -sarjalaisella. Kyseinen setti potkasee kyllä ihan mukavasti ja vielä hyvällä saundilla. Taisin tehdä master eq:hun vain jonkin hyvin pienen leikkauksen jonnekkin 5khz tietämille.

Miksausvastuun otti J.Huotari, joka hoiti kyllä homman rauhallisella ja ammattimaisella otteella kerrasta maaliin.

Illasta sitten kirmasin Kiiminkipäiville, jossa lauantai illan viimeisenä esiintyjänä toimi Public Shame. Pojat toi mukanaan omat vermeet, PA:ta lukuun ottamatta (paikalla oli jo Livepaletin Turbosoundia), josta masterit kytkäistiin “talon” mikseriin ja homma vain tulille. Soundcheckiä ei tehty, joten ensimmäisen biisin aikana säätelin tarvittavat lennosta.

Niin se vain on, että kansa viihtyy siellä anniskelualueen puolella ja lavan edustalla ei isompaa tungosta ole 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *