5.1.2023 Pilvilä Band @ Petrelli, Oulu

Jaa, sehän meinasi ihan unohtua kirjotella keikkakokemukset, mutta riipastaan nyt edes jotain kasaan :).

Tosiaan tuli hieman nopealla aikataululla kutsu Petrelliin Pilvilä Bändia hoiteleen, kun sinne sovittu bändi olikin estynyt. Sattui tuossa sitten olemaan rakoa studiosessioiden ja muiden menojen osalta, joten hilpasin varaston kautta paikalle.

Keikasta ja bändistä ei vieläkään mitään erityistä mainittavaa. Ukot on edelleen ammattilaisia ja hoitavat keikan varmalla otteella maaliin. Päivän epistola meni kutakuinkin näin: klo 16.00 paikalle kasaileen kamoja. Jätkät rupesi valumaan myös hetkeä myöhemmin. Klo 17.00 saatiin polkastua tsekki. Ei isoja tarpeita ruuvata soundeja. Lähes kaikki mikserissä jo valmiina edellisiltä keikoilta. Jätkät opetteli tsekissä jonkun uuden biisin, soittamalla siitä ehkä puolet. Lähimmä sitten kotia… Takaisin petrelliin 21.45 (kävin nappaan sitä ennen Samin ja A-P:n kyytiin). Pieni tsekkaus mikserin tasoihin, kun jäi tuntuma että kanavakohtaisesti aika isolla ja masterissa reilusti varaa. Puottelin kanavia ja nostin masteria. 22.30 keikka polkastiin käyntiin. Väkeä ei ihan ollut tupa täynnä, kuten edellisen vuoden puolella. Ensimmäisen kipaleen aikana vain yksi pariskunta tuli tanssilattialle. No tämä tosin korjautui seuraavien kappaleiden aikana ja loppupuolella väkeä heilui jo oikein mukavasti.

Bändi soitti kolme settiä, kuten yleensä Petrellissä ja kamojen purkuun pääsin joskus hieman ennen yhtä. Kotia kohti ajelin auto pakattuna klo: 1.35..

Otimpa muuten muutaman kuvan omista kamoista settien välissä. Paukutellaampa niitä tulemaan…

Tsekki menossa…
Nuoriso pelaa matopeliä?.. Taisivat todellisuudessa opetella jonkun uuden biisun (en muista mikä oli) ja kattovat tossa että miten ne sanat menikään 🙂
Á-la valmiudessa..
Lava tuolla petrellisä oikein sopiva varsinkin triolle (todistettavasti sinne mahtuu kyllä isompikin orkka)
Pikku-Ampeg (100W). Soundiltaan hyvä ja mökä riittää just tällaiselle keikalle.
10″ Turbosound Milan. Oikein hyviä kailottimia monitorikäytössä. Aktiiveja, joten ei tarvi päätteitä kannella.
Midas M32C + Behkun 32ch rasia. Tämä setti on kyllä varsin toimiva. Kulkee yhdessä casessa ja kanavia riittävästi. Huomasin muuten että Petrellin omaan Airiin oli ilmestynyt erillinen WLAN tukari 😀 (tästä asiasta onkin pientä tarinaa viime keväältä)
Bädi käynnistelty. Taitaa olla hetkeä ennen kuin ukot kapuaa lavalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *