Viimeisimmät kuulumiset

Sepäs on taas hetkonen vierähtänyt edellisestä postauksesta. Tässä välissä on muutama keikka polkaistu, sekä parin bändin osalta studiosessioita.

Näistä studiotyöstöistä kerrotaan tarkemmin sitten, kun aiheista voi jotain puhua, mutta Mastervoxin mukava ja tasokas studio on jälleen ollut sijaintina.


Keikkarintamalla oli maaliskuun alussa Public Shamen veto Petrellissä. Tämä kattaus äänitettiin moniraitana, sekä parilla kameralla liikkuvaa.

Keikasta ei isoja mainintoja. Mentiin talon PA:lla ja muuten jätkien omilla vermeillä. Homma toimii ja hyvä meno! Nakkaan vielä klipin taltion miksauksesta, sekä linkki tubeen, jossa pieni otanta biiseistä.


Seuraavana oli vuorossa Pilvilä Bandin veto Petrellissä (Petrelli alkaakin olemaan melko tuttu keikkapaikka). Tässä taas kattauksena, että talon PA ja minun mikseri & pienet Turbosoundin monitorit. Tässä bändissä on ammattitaitoa sen verran paljon, että homma toimii takuuvarmasti.


Viimeisin keikka oli Kantiksessa, jossa illan aloitti Damage S.F.P ja toisena orkkana Solution 13.

Kantiksen tila on melko matala ja tsekissä reilu 100Hz lähti soimaan tomarimikkien kautta melkoisen herkästi. Reilua leikkausta taajuksiin oli siis tiedossa. Menin talon kamoilla ja kun kyseessä Soundcraftin pöytä, niin oli sekin entuudestaan tuttu kampe.


Damagen osalta keikassa ei ollut mitään ihmeellistä, mutta Solutionin kohdalla toinen kitara oli jo lavalla melko reilulla volalla, että sen pystyi paikoin jopa vetään mikseristä nollille 🙂
Puolessa välissä settiä jätkät onnistui vielä tönäseen basarimikin ständiä siten, että mikki pyörähti 30cm irti kalvosta… No tästä tuli sitten sellainen hieman erikoinen “tilamikki” 😀 Kyllä sieltä vielä basarin botne puski läpi ja vaikka napsua ei kamalasti tullut niin päädyin, että mennään tällä loppukeikka, enkä lähtenyt rynnimään lavalle.


Keikkoja on tulollaan tuonne syksylle asti joka kuukausi 1-2 kpl, joka on tässä kohtaa riittävä. Kysyntää tuntuisi olevan enemmänkin, mutta sitä kun on kaikkea muutakin askarretta hoidettavana, niin pysytään tuossa määrässä. Loka- marraskuun vaihteessa on myös eräs mielenkiintoinen ja hieman isompi kattaus tulollaan, mutta kerrotaan siitä sitten lähempänä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *